Tóti Aqua

Semsey Szikvíz - Tóti Aqua Kft.

A Tóti Aqua Kft. több generációs vállalkozás. A cég egyik tulajdonosa, Semsey Ottó, aki mára már a fiatalabb generációnak adta át a cégvezetést. A vezetői feladatokat leánya Semsey Otília vette át és a mai napig is Ő látja el.

Fejlesztések során bukkantak az értékes kiváló összetételű ásványvízre.

"A palackok mosásához felhasznált víz gazdaságosabbá tétele miatt kutat fúrattunk az udvarunkban. Meg is lett a víz, ahogyan szerettük volna és a protokollt követve, elküldtük a mintát, hogy bevizsgálják.

Hamarosan érkezett a jó hír: Az udvarunkban fúrt kút vize ásványvíz!

Eredetileg csak technológiai fejlesztésnek szántuk a kutat, aztán mikor megtudtuk, hogy abból ásványvíz folyik, úgy döntöttünk, ezt mindenkinek meg kell kóstolnia. A mai napig is ebből a vízből töltjük a palackjainkat."

Semsey Otília

A szódás ballonokat és az ásványvizet autóink házhoz szállítják így a lakosságnak még csak fáradniuk sem kell a ballonok cseréjével. Cégünk palettáján található még: szörp több ízben, valamint háztartási PB palackok cseréje, házhoz szállítással is.

Újdonság

EREDETI Pi-víz természetes ásványvízből, Japán technológiával! További részletek a PI-vízzel kapcsolatban >>

 

Egy új terméket vezettünk be, a vízadagoló gépet és a hozzátartozó 19 literes ásványvizes ballont. Ideális megoldás irodákban, közintézményekben, javító műhelyek váróiban, a tiszta és friss víz kínálására, ügyfelek és munkatársak felfrissülésére.

KÖRNYEZETBARÁT, mert visszaváltható!


"Se ízed nincs, se színed, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy."

(Antoine de Saint Exupéry)

  domainLAKÓPARK beta